Herbeumont sur Semois

Langs de Semois, nabij de ruines van een burcht, ligt Herbeumont, een ideale toeristische bestemming, bekend voor zijn 95 km bewegwijzerde wandelingen.

In het hart van de Ardeense woud, een waaier aan makkelijke rustgevende familiewandelingen; langs de Semois, wandelingen voor gevorderden; Trail en Mountainbike parcours doorheen prachtige landschappen, pure onthaasting, ontspanning en welzijn in het hart van de natuur.

Herbeumont is de ideale vakantiebestemming, met een ruim aanbod aan restaurants, hotels, vakantiewoningen, bed&breakfast, campings, lokale handelszaken, postkantoor, enz... In geval van nood bieden lokale artsen en apotheek de nodige zorgen.

In het hart van de Ardennen, tussen het land van Semois en Gaume, is Herbeumont de ideale uitvalbasis voor de verkenning van de streek en zijn bezienswaardigheden: de Abdij van Orval, de kastelen van Bouillon en Sedan, het domein Fourneau Saint Michel te Saint Hubert, het Bastogne War Museum en natuurlijk de versterkte burcht van Herbeumont.

Het 'Royal Syndicat d'Initiative d'Herbeumont' (RSIH) staat ter uwer dienst ten einde uw uitstap voor te bereiden met raadgevingen rond de activiteiten die u behagen.

Onze agenda: